OPĆI UVJETI POSLOVANJA

  1.   ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Kupac osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci kupaca potrebni su u procesu realizacije tražene usluge i koristit će se za daljnju međusobnu komunikaciju (npr. za potrebe dostave,  upute o uplati, obavijesti o realizaciji usluge i sl.).

Hrvatski u Zemlji čudesa se obvezuje da neće osobne podatke korisnika iznijeti iz zemlje ili ih dati trećoj osobi, osim partnerima koji sudjeluju u realizaciji ugovorene usluge.

Osobni podaci korisnika čuvat će se u bazi podataka, sukladno odluci rukovoditelja društva Hrvatski u Zemlji čudesa o načinu prikupljanja, obrade i čuvanja osobnih podataka.

Hrvatski u Zemlji čudesa zadržava pravo osobne podatke korisnika usluga upotrebljavati u marketinške svrhe (npr. slanje obavijesti, akcija, promocija, newslettera). Korisnik se u mogućnosti u bilo kojem trenutku odjaviti pomoću poveznice „Odjava“ na kraju svakog maila ili slanjem zahtjeva na E-mail: hrvatskiuzemljicudesa@gmail.com

Prigovor na obradu osobnih podataka u marketinške svrhe neće utjecati na ugovaranje i/ili realizaciju tražene usluge.

Na ovoj web stranici koristimo kolačiće u svrhu poboljšanja performansi stranice i u svrhu analitike koja nam služi za pružanje boljeg korisničkog iskustva. "Politika kolačića".